Bröllopsfotografering

Att hitta rätt fotograf för ert bröllop är inte lätt. För mig, handlar det om att hitta personen som matchar er personkemi och kan få er avslappnade och bekväma i den stund ni befinner er i, och som har en stil och ett bildspråk som tilltalar er.

Att anlita mig som bröllopsfotograf är en möjlighet att lära känna en ny vän. Jag börjar alltid med att bjuda på en fika långt innan bröllopet, få en känsla av vilka ni är, hur/var bröllopet är och viktigast av allt - hur ni interagerar med varandra. Ni formar själva bröllopspaketet som ni känner passar era behov och budget nedan.

Blombuketten

Bruden visar upp sin blombukett på bästa vis!

En stund tillsammans

Efter vigseln är det dags med fotosession. Passa på att pusta ut, ni är gifta!

Första mötet

Brudgummen ser sin blivande fru i brudklänningen för första gången.

Bröllop i bilder

Klicka på en av bilderna nedan för att se flera bilder från det specifika bröllopet.

brollopsfotograf-stockholm-malin-oscar

Malin & Oscar

brollopsfotograf-stockholm-alex-alex

Alexandra & Alexander

brollopsfotograf-stockholm-bella-christian

Isabella & Christian

Bröllopspaketet

Grundpaketet för bröllopsfotografering börjar med mina förberedelser. Förutom att jag tidigare har träffat och lärt känna er, kontaktar dagarna innan vigseln även er präst/vigselförrätare och besöker platsen för vigseln för att diskutera eventuella restriktioner och självklart se hur ljuset faller. På vigseldagen dokumenterar jag själva vigseln och gästerna som är där innan ni kommer, samt en fotosession med efter (eller före) själva ceremonin. Vi avslutar med gruppbilder på familj, vänner och brudfölje samt lite mingelbilder direkt efter vigseln.

Ni får runt 50 fotografier från dagen som högupplösta JPG-filer i digitalt format efterbearbetade med ert val av favorit-"filter". Det finns mängder av färdiga filter att välja emellan och ni kan också välja att använda ett eget!

15 000:-

Exempel på filter

Svartvitt, stark kontrast
Kallt, blått filter
Varmt, rött filter

Tillval - "Pre shoot"

Under ett "pre shoot" träffas vi några veckor innan själva vigseldagen och har en fotosession helst på platsen där vigseln ska ske. Vi får en chans att lära känna varandra bättre och bli bekvämare med varandra, samt också kunna välja ut de finaste platserna för bröllopsfoto-sessionen. Hela pre shooten är upplagt som en kärleksfotosession (värde 5 000 kr) och ni kommer att få ca 20 bilder från dagen som högupplösta JPG-filer i digitalt format.

+ 2 000:-

Alexandra & Alexander
Isabella & Christian
Anna & Marco

Tillval - Förberedelser

(Rekommenderas) Jag kommer på morgonen för vigseldagen innan ni har börjat göra er i ordning och fotograferar er medan ni gör er i ordning för bröllopet. Det är vid detta tillfälle som jag också har möjlighet att fotografera detaljbilder på ringar och annat som hör till ert bröllop. Bildernas vid detta tillfälle blir väldigt vackra, artistiska och minnesvärda.

+ 2 000:-

Tillval - Andrefotograf

(Rekommenderas) Andrefotografens funktion är agera fotoassistent när det behövs, men framför allt ge ett annat perspektiv och prägel på bilder av bröllopet samt ge er en chans att se vad som hände där ni inte var! En andrefotograf har inte samma körschema som mig utan kan röra sig fritt under mingel och vigseln och kan ta bilder på unika händelser från sitt perspektiv.

Bilderna är tagna från tillfällen där jag har agerat som andrefotograf.

Från + 4 000:-

Tillval - Retusch

Ge dina bilder det där lilla extra med retuschering. Välj vilka bilder ni vill ha retuscherade så bestämmer vi tillsammans ett lämpligt tema för retuschen.

Från + 500:-

Tillval - Andrahandsurvalet

Under ett bröllop hinner man oftast fotografera bra många bilder och många hamnar därför i andrahandsurvalet. Med detta tillval får ni (minst 25) bilder på gäster, detaljbilder och mingel levererade utan någon efterbearbetning utan direkt från kameran som högupplösta JPG bilder i digitalt format. Se vad som hände medan ni var upptagna på annat håll!

+ 1 000:-

Erbjudanden

Bröllopspaket deluxe

Väljer ni bröllopspaketet och samtliga tillval (gäller ej Bröllopsbok och "Trash the dress") får ni givetvis ett rabatterat pris. (Ordinarie pris för Bröllopspaketet + tillval är 24 000:-).

22 000:-

Bröllopsbok

Jag sätter ihop en bok med ett urval av era val av fotografier från er stora dag som berättar er historia. Ni får boken på posten.

+ 2 000:-

"Trash the dress"-session

Använd bröllopsklänningen en sista gång med detta tillval. På en "trash the dress"-session har vi en fotosession där vi tar de bilder som inte går att göra på bröllopsdagen. Nu spelar det inte längre någon roll om klänningen blir smutsig eller blöt!

+ 2 000:-