Kontakt

Bröllopsfotograf och porträttfotograf Georgios Dimitriadis
Foton: Fredrik Ekedahl

Kontakta mig

Hjärtligt välkommen att kontakta mig via epost för t ex tillgänglighet, frågor gällande fotografering och mina tjänster samt till offertförfrågan för företagstjänster.

georgios@gediphoto.com

Kolla bloggen!

På bloggen kan du läsa mer om vem jag är och vad jag gör. Hitta idéer eller inspiration till din fotosession, eller bara se vad som är på gång! Här är de senaste tre blogginläggen:

Bröllopsfotograf Stockholm - Ett bröllop i lyxens tecken

Jag blir alltid lycklig när jag får en förfrågan om bröllopsfotografering. Det är lite nördigt jag vet - men jag är ju lite av en bröllopsnörd. När jag träffade Edward och Gisela tillsammans såg jag rätt snabbt vilket härligt par de var. Båda utstrålade sådan värme och vänlighet. Och, förlåt mig ...   Läs mer

En bröllopsfotograf från Stockholm åker till Sundsvall

När jag fick frågan om att vara Anna och Marcos bröllopsfotograf gjorde det mig inget alls att behöva åka från Stockholm till Sundsvall för att få dokumentera deras bröllopsdag. Tänk att få det privilegium för den rollen! Det var också en spännande tripp till en stad som jag inte har sett tidigare. ...   Läs mer

Jag har börjat vlogga! Kanske.

Ok, jag har länge (länge!) funderat på att göra ett fotoprojekt som sträcker sig mer än en-två fotosessioner. Så för att utmana mig själv, lära mig, utvecklas som talare (faktiskt) och ha en bra chans att fullfölja ett årslångt fotoprojekt, har jag bestämt mig för att vlogga om det samtidigt. Det...   Läs mer