Kontakta mig
Bröllopsfotograf och porträttfotograf Georgios Dimitriadis
Foto: Fredrik Ekedahl

Kontakt

Hjärtligt välkommen att kontakta mig om frågor gällande alla frågor kring min fotografering och hur det går till. Priser och tjänster för privatpersioner kan du hitta under portfolio. För företag och företagstjänster, klicka här.

Du kan nå mig direkt via epost på georgios@gediphoto.com

Kolla bloggen!

På bloggen kan du läsa mer om vem jag är och vad jag gör. Hitta idéer eller inspiration till din fotosession, eller bara se vad som är på gång! Här är de senaste tre blogginläggen:

Hur man fotograferar UFO'n - En fotograf tipsar!

Så, det här var lite flummigt ämne va? Perfekt! Jag har inte bloggat på väldigt länge, och anledningen är att jag blev pappa under sommaren och då blev det inte mycket tid över annat än till tankar. Jag hann med ett bröllop och några porträttjobb, i övrigt har visserligen kameran varit framme konsta...   Läs mer

Naturfotografering i centrala Stockholm

Som de allra flesta fotografer gjorde jag en längre resa för att upptäcka min röst inom fotograferingen. Jag provade på det mesta inom fotografering och sakta kunde jag välja bort vissa genre inom fotograferingen som inte passade mig. En av de jag rätt snabbt valde bort var t ex gatufotogreferin...   Läs mer