Foto: Fredrik Ekedahl

Kontakt

Hjärtligt välkommen att kontakta mig om frågor gällande alla frågor kring min fotografering och hur det går till. Priser och tjänster för privatpersioner kan du hitta under portfolio. För företag och företagstjänster, klicka här.

Du kan nå mig direkt via epost på georgios@gediphoto.com

Kolla bloggen!

På bloggen kan du läsa mer om vem jag är och vad jag gör. Hitta idéer eller inspiration till din fotosession, eller bara se vad som är på gång! Här är de senaste tre blogginläggen:

Naturfotografering i centrala Stockholm

Som de allra flesta fotografer gjorde jag en längre resa för att upptäcka min röst inom fotograferingen. Jag provade på det mesta inom fotografering och sakta kunde jag välja bort vissa genre inom fotograferingen som inte passade mig. En av de jag rätt snabbt valde bort var t ex gatufotogreferin...   Läs mer

Fotosession i Stockholm: Fotografering av talanger inom acroyoga

Jag är verkligen lyckligt lottad. Jag stöter för jämnan på otroliga talanger här i Stockholm, oftast av ren slump. Denna gång provade jag på acroyoga några gånger med min fru och kom i kontakt med två härliga individer, Katarina och Per. De var våra instruktörer och håller kurser på olika niv...   Läs mer