Kontakt

Bröllopsfotograf och porträttfotograf Georgios Dimitriadis
Foton: Fredrik Ekedahl

Kontakta mig

Hjärtligt välkommen att kontakta mig via epost för t ex tillgänglighet, frågor gällande fotografering och mina tjänster samt till offertförfrågan för företagstjänster.

georgios@gediphoto.com

Kolla bloggen!

På bloggen kan du läsa mer om vem jag är och vad jag gör. Hitta idéer eller inspiration till din fotosession, eller bara se vad som är på gång! Här är de senaste tre blogginläggen:

Jag har börjat vlogga! Kanske.

Ok, jag har länge (länge!) funderat på att göra ett fotoprojekt som sträcker sig mer än en-två fotosessioner. Så för att utmana mig själv, lära mig, utvecklas som talare (faktiskt) och ha en bra chans att fullfölja ett årslångt fotoprojekt, har jag bestämt mig för att vlogga om det samtidigt. Det...   Läs mer

Hur man fotograferar UFO'n - En fotograf tipsar!

Så, det här var lite flummigt ämne va? Perfekt! Jag har inte bloggat på väldigt länge, och anledningen är att jag blev pappa under sommaren och då blev det inte mycket tid över annat än till tankar. Jag hann med ett bröllop och några porträttjobb, i övrigt har visserligen kameran varit framme konsta...   Läs mer

Naturfotografering i centrala Stockholm

Som de allra flesta fotografer gjorde jag en längre resa för att upptäcka min röst inom fotograferingen. Jag provade på det mesta inom fotografering och sakta kunde jag välja bort vissa genre inom fotograferingen som inte passade mig. En av de jag rätt snabbt valde bort var t ex gatufotogreferin...   Läs mer