Inspiration Prislista Kontakta mig
Inspiration

Bröllopsfotografering

Priser

Bröllopspaketet

Varje bröllop är unikt och som bröllopsfotograf anpassar jag mig efter just ert bröllop. Att sätta ett fast pris är därför svårt utan att prata om era önskemål först. Kontakta mig så ger jag er ett personligt pris som matchar era behov och budget.

Ingår ca 100 fotografier från dagen som högupplösta JPG-filer i digitalt format.

från 6 000 kr

Bröllopspaket Deluxe

Allt ni behöver för ert bröllop och lite mer därtill, för det mest förmånliga priset jag kan erbjuda.

24 000 kr

Pre shoot

Vi träffas några veckor innan vigseln och har en fotosession där vigseln ska ske. Vi lär känna varandra bättre och bli bekvämare med varandra. Ni kommer att få ca 20 bilder från dagen som högupplösta JPG-filer i digitalt format.

Förberedelser

Jag följer er från vigseldagens start och dokumenterar er resa mot vigseln. Detta tillfälle utnyttjar jag också att fotografera detaljbilder på ringar och annat som hör till ert bröllop. Bildernas blir väldigt artistiska och vackra.

Andrefotograf

Fotografen som inte har samma körschema som mig, utan rör sig fritt under mingel och vigseln och kan ta bilder på bröllopet utifrån ett dokumenterande perspektiv.

Retouch

Ge dina bilder det där lilla extra med retuschering. Välj vilka bilder ni vill ha retuscherade så bestämmer vi tillsammans ett lämpligt tema för retuschen.

Bröllopsalbum

Jag sätter ihop ett bröllopsalbum som berättar historien om er bröllopsdag.