Inspiration Paket Kontakta mig
Inspiration

Bröllopsfotografering

Paket

Bröllopspaketet

I detta paket ingår fotografering av vigseln, en fotosession med brudparet, gruppbilder med brudföljet, familj och vänner samt mingelfotografering. Jag är med totalt ca 4h på bröllopsdagen. Välkomna att kontakta mig för frågor om tillgänglighet eller annat ni undrar över.

Ingår ca 200 fotografier från bröllopsdagen som högupplösta JPG-filer i digitalt format i färg och i svart-vitt.

Bröllopspaket Deluxe

Allt ni behöver från er fotograf på ert bröllop och lite mer därtill, för det mest förmånliga priset jag kan erbjuda. Samtliga tillval nedan. Gäller ej retouch.

Pre shoot (tillval)

Vi träffas några veckor innan vigseln och har en fotosession där vigseln ska ske. Vi lär känna varandra bättre och bli bekvämare med varandra. Ni kommer att få ca 100 bilder från dagen som högupplösta JPG-filer i digitalt format.

Heldag (tillval)

Jag följer er från vigseldagens start och dokumenterar er resa mot vigseln. Detta tillfälle utnyttjar jag också att fotografera detaljbilder på ringar och annat som hör till ert bröllop. Jag är med totalt ca 8h under bröllopsdagen. Ingår ca 200 bilder som högupplösta JPG-filer i färg och i svart-vitt.

Andrefotograf (tillval)

Fotografen som inte har samma körschema som mig, utan rör sig fritt och fotograferar bröllopet utifrån ett dokumenterande perspektiv. Andrefotografen är med under vigseln samt under mottagningen och mingeln efteråt där gruppbilder med familj, släkt och vänner ingår. Andrefotografen levererar ca 200 bilder som högupplösta JPG-filer.

Retouch

Ge dina bilder det där lilla extra med retuschering. Välj vilka bilder ni vill ha retuscherade så bestämmer vi tillsammans ett lämpligt tema för retuschen. Priset varierar beroende på komplexiteten av retouchen.

Bröllopsalbum (tillval)

Tillsammans med era favoritfotografier sätter vi ihop ett bröllopsalbum som berättar historien om er bröllopsdag.

Kontakta mig