Inspiration Prislista Kontakta mig
Prislista

Kärleksfotografering

Inspiration

Mina ambitioner med en kärleksfotosession är att ge er en romantisk upplevelse och minnen för livet. Vi börjar med en promenad till lämpligt område för fotosessionen där ni sen kommer att ägna er åt varandra med lekar, romantik och kärlek utan att störas av folk runt omkring.

Jag tillhandahåller med små "uppdrag" att genomföra och går sedan bort för att dokumenter er stund i det. Uppdragens natur ändras med fotosessionens gång. De börjar med lekar och övergår sakta till djupare och kärleksfulla diskussioner inspirerade av parterapi om tillfället ges. Ju flera uppdrag ni gör, desto längre bort ifrån dokumenterar jag er, och efter ett tag är jag så långt borta att ni är helt ensamma i stunden.

Ni får runt 25 fotografier från dagen som högupplösta JPG-filer i digitalt format efterbearbetade med ert val av favorit-"filter". Det finns en rad filter att välja emellan, ni kan också välja att använda ett eget eller låta mig använda det som passar bäst.

För att resultaten från en kärleksfotosession ska bli så bra som möjligt ska ni helst ha varit tillsammans i minst tre år.

2 500:-

Inspiration

En stund tillsammans

Var med varandra en stund i ensamhet och överrös varandra med den kärlek ni förtjänar.

Lekfullhet

Vem är starkast i ert förhållande? Ni kan behöva komma upp till bevis!

Beskriv varandra

"Du är ballong-fin". Prata om varandra på ett sätt ni aldrig gjort tidigare.