Jag har börjat vlogga! Kanske.

Ok, jag har länge (länge!) funderat på att göra ett fotoprojekt som sträcker sig mer än en-två fotosessioner. Så för att utmana mig själv, lära mig, utvecklas som talare (faktiskt) och ha en bra chans att fullfölja ett årslångt fotoprojekt, har jag bestämt mig för att vlogga om det samtidigt.

Det ska bli en fotoresa (eller liten tur) varje månad där jag ska försöka ta en bild som är tidstypiskt för just den månaden och vlogga om det. Mina förhoppningar är att inspirera och dela med mig av min erfarenhet av resan (eller turen). I slutet ska jag sätta ihop alla bilder till en kalender för 2020, tema Stockholm med omnejd.

Än så länge har jag bara lagt upp vloggen på min Facebooksida, men kanske i framtiden hamnar den också på Youtube. Vi får se. Kalendern kommer väl också vara till salu, det går bra att kontakta mig för intresseanmälan!

Svamp i skogen

Svamp i skogen. Tagen under septemberresan i Tyresta nationalpark.